Вікісховище:Зображення року/2013/Правила

From Wikimedia Commons, the free media repository
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of a page Commons:Picture of the Year/2013/Rules and the translation is 100% complete. Changes to the translation template, respectively the source language can be submitted through Commons:Picture of the Year/2013/Rules and have to be approved by a translation administrator.

Зображення року 2013
end

POTY 2013 : IntroductionRulesDiscussionTimelineTranslationsCommitteeHelpR1 Candidates / Gallery / TableR2 GalleryResults


Офіційні правила

Голосування

Тури

  • Конкурс «Зображення року 2013» проходить у два тури.
    • У першому турі до голосування допущено усі зображення, котрі отримали статус вибраних протягом 2013 року.
    • У другому турі до голосування допущено 30 () зображень з найбільшою підтримкою у першому турі.
  • Зображення з найбільшою підтримкою буде оголошене Зображенням року. Три зображення з найбільшою кількістю голосів сформують трійку призерів.

Дати

Перший тур конкурсу «Зображення року 2013»

з 17 січня 2014
до 7 лютого 2014

Другий тур конкурсу «Зображення року 2013»

з 21 лютого 2014
до 7 березня 2014

Період бета-тестування

  • Протягом кількох днів триватиме бета тестування, щоб ми змогли перевірити, чи правильно працює скрипт для голосування.
  • Голоси, віддані протягом періоду тестування (за кілька днів до офіційного старту голосування), враховуватимуться. Комітет врахує їх разом з голосами, відданими пізніше.
  • Якщо ви знайшли технічну помилку інструменту для голосування, будь ласка, повідомте про неї на сторінці MediaWiki talk:Gadget-EnhancedPOTY.js; щодо інших несправностей повідомляйте на сторінці Commons talk:Picture of the Year/2013.

Право голосу

  1. Користувач повинен мати обліковий запис у будь-якому проекті Фонду Вікімедіа, зареєстрований до Wed, 01 Jan 2014 00:00:00 +0000 [UTC].
  2. Даний обліковий запис повинен мати більше 75 чинних редагувань у будь-якому з проектів Фонду Вікімедіа, здійснених до Wed, 01 Jan 2014 00:00:00 +0000 [UTC]. Будь ласка, перевірте відповідність вашого облікового запису до вимог за допомогою спеціального інструменту.
  3. Користувачі мають право голосувати з облікових записів, що відповідають обом вищепереліченим вимогам, ВікіСховища або іншого проекту Фонду Вікімедіа, пов'язаного з ним (обліковий запис іншого проекту має бути об'єднаний з обліковим записом на ВікіСховищі за допомогою SUL).
Примітки
  • Навіть якщо користувач має декілька облікових записів, він має право голосувати лише з одного.
  • Голоси, віддані з IP-адрес, вважатимуться недійсними.
  • Голоси, віддані користувачами, котрі не відповідають вимогам до голосування, множинні та повторні голоси будуть визнані недійсними.
  • Через велику кількість учасників голосування ми не можемо приймати голоси від користувачів, які не відповідають критеріям відповідно до перевірки спеціальним інструментом конкурсу.
  • Протягом року після голосування вам можуть надійти повідомлення щодо результатів конкурсу чи запрошення до участі на наступний рік. Ви можете коли небудь відписатися від повідомлень.

Правила голосування

Перший тур - множинне голосування - користувачі, які відповідають вимогам до голосування, можуть віддавати свій голос за усі уподобані ними зображення у розрахунку один голос за одне зображення.

Другий тур - єдиний голос - користувачі, які відповідають вимогам до голосування, можуть віддавати свій голос лише за одного фіналіста. примітка: якщо ви проголосували більше одного разу, враховуватиметься ваш останній голос.

Зображення

Категорії

Галереї за темами
Членистоногі Членистоногі (60)Птахи Птахи (63)Ссавці Ссавці (34)Інші тварини Інші тварини (39)
Рослини і гриби Рослини і гриби (32)Кістки, мушлі та скам'янілості Кістки, мушлі та скам'янілості (13)Люди та людська діяльність Люди та людська діяльність (65)Картини та ілюстрації Картини та ілюстрації (41)
Міста та мости Міста та мости (60)Замки та фортифікації Замки та фортифікації (69)Релігійні будівлі Релігійні будівлі (63)Будівлі і споруди Будівлі і споруди (89)
Інтер'єр і деталі Інтер'єр і деталі (52)Панорамні види Панорамні види (54)Краєвиди Краєвиди (103)Астрономія, супутники та космос Астрономія, супутники та космос (22)
Мапи і діаграми Мапи і діаграми (30)Транспортні засоби та об'єкти матеріальної культури Транспортні засоби та об'єкти матеріальної культури (53)Об'єкти, мінерали та інше Об'єкти, мінерали та інше (23)
Допомога · Про ці іконки…

Вимоги до зображень.

Перший тур
  • Усі вибрані зображення з 1 січня до 31 грудня 2013 року.
Фінал
  • 30 зображень першого туру з будь-яких категорій з найбільшою підтримкою виходять у фінал. Приналежність до певної категорії не має значення, коли мова йде про підрахунок голосів.
  • Якщо перше чи друге за популярністю зображення не потраплять до 30-ти найкращих, вони все одно будуть включені у фінал, щоб гарантувати шанс виграшу для кращого зображення.

Кандидата не може бути дискваліфіковано або змінено без дискусії до тих пір, доки його не буде видалено (однак, запит на видалення сам по собі не є достатньою причиною для дискваліфікації зображення).

Нагороди «Зображення року»